VERENIGING VRIENDEN VAN DE STADSKERN ZWOLLE
Stamtafel 5 maart

Op dinsdag 5 maart van half acht tot half tien zijn de leden weer van harte welkom aan onze stamtafel aan boord van MS Ooster-Schelde (Pannenkoekendijk).‍

Programma

Onder het genot van een kop koffie of thee wordt u door bestuursleden bijgepraat over recente ontwikkelingen in de stad.
Daarna komt het thema van deze stamtafel aan de orde: Zichtlijnen in Zwolle.

Een zichtlijn is een denkbeeldige lijn zonder obstakels, zodat langs die lijn gekeken kan worden. Henk Snel van de gemeente Zwolle zal een korte inleiding verzorgen. Daarna gaan we aan de hand van foto's een aantal zichtlijnen in Zwolle bespreken.

Uw aanmelding

Als lid bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Introducees zijn van harte welkom!
Wilt u zich wel even aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. over uw komst.

Stuur uw foto's van zichtlijnen

Heeft u foto's van Zwolle met zichtlijnen die u met ons wilt delen? Stuur die dan digitaal naar ons mailadres. Dan laten wij een aantal voorbeelden van zichtlijnen in Zwolle zien tijdens de bijeenkomst.

Erfgoedplatform Zwolle

Erfgoedplatform Zwolle is de overlegtafel waarin een aantal organisaties informatie uitwisselt en gezamenlijke activiteiten ontwikkelt.