VERENIGING VRIENDEN VAN DE STADSKERN ZWOLLE

Het bestuur van de Vereniging Vrienden van de Stadskern Zwolle nodigt de leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering die op dinsdag 17 mei 2022 zal worden gehouden in ANNO, het nieuwe museum op de Melkmarkt in het Drostehuis. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang vergadering 19.30 uur.

 Agenda Jaarvergadering 2022

  1. Kort welkom door de voorzitter
  2. Vaststellen verslag jaarvergadering 7 september 2021
  3. Korte terugblik op 2021
  4. Mededeling van de kascommissie en het goedkeuren door de ledenvergadering van de Jaarrekening 2021
  5. Benoeming kascommissie voor de controle van de jaarrekening 2022
  6. Goedkeuren van de begroting 2022
  7. Bestuurswisselingen: voorgesteld wordt om Patrick Rijke en Hans de Vries te benoemen tot bestuurslid
  8. Rondvraag en sluiting van het formele deel van de vergadering.

Gesprek over de nieuwste ontwikkelingen in en om de stadskern.

ANNO wil graag weten hoeveel mensen ze mogen verwachten; daarom is het noodzakelijk om via mail u vooraf aan te melden. U kunt zich aanmelden tot en met zondag 15 mei.
Graag uw opgave mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Mocht u niet over een emailadres beschikken dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer: 088 2266621.

Alle stukken bij de agenda vindt u in de Nieuwsbrief van april 2022. De tekst van dhr. Alferink vindt u in de Bijlage_bij_het_jaarverslag_2021_Vereniging_Vrienden_van_de_Stadskern_Zwolle.pdf.

Erfgoedplatform Zwolle

Erfgoedplatform Zwolle is de overlegtafel waarin een aantal organisaties informatie uitwisselt en gezamenlijke activiteiten ontwikkelt.