VERENIGING VRIENDEN VAN DE STADSKERN ZWOLLE

Vrijdagmiddag 31 maart a.s. wandelen de Vrienden langs de gebouwen die waren genomineerd voor de Pluim 2022. In de binnenstad onder meer langs de Drostenstraat, de Luttekestraat en het Koningsplein en in de stationswijk langs de Zuiderkerkstraat en uiteraard de winnaar aan de Terborchstraat 13. Bij elk project krijgt u een korte toelichting van een van de bestuursleden. Een mooie gelegenheid om het verhaal achter de nominaties te horen.

Programma vrijdagmiddag 31 maart

  • 14.00 uur: we starten met een kop koffie of thee in de Leeshemel in de Broerenkerk (inloop vanaf kwart voor twee); deze ruimte is bereikbaar per lift.
  • Tussen circa 14.30 en 16.00 uur wandelen we langs de genomineerde projecten en de winnaar van de Pluim 2022.
  • Van ca. 16.00 tot 17.00 uur: nazit bij De Belgische Keizer.

Voor onze leden is de wandeling gratis, evenals een consumptie voor en na de wandeling. Voor wie de uitnodiging per mail heeft gemist: geeft u zich alstublieft tevoren op; dat kan via dit aanmeldformulier. Voor de organisatie is het handig dat we uiterlijk vrijdag 24 maart weten of u komt.

Erfgoedplatform Zwolle

Erfgoedplatform Zwolle is de overlegtafel waarin een aantal organisaties informatie uitwisselt en gezamenlijke activiteiten ontwikkelt.